© Kuva: Getty Images

P1: Kimi Räikkönen aloitti lupaavasti – Renault säikäytti liekeillään

Ferrarin Kimi Räikkönen oli nopeampi Ferrari Malesian GP:n avausharjoituksissa. Räikkönen oli kolmas Mercedes-kaksikon takana. Nopeinta vauhtia piti Nico Rosberg.

Räikkönen kiersi radan 16 kertaa. 18 kertaa radan ympäri ajanut tallikaveri Sebastian Vettel oli neljäs. Fernando Alonso osoitti McLaren-Hondan päivityspaketin olleen askel eteenpäin viidenneksi nopeimmalla ajallaan. Williamsin Valtteri Bottaksen sijoitus avausharjoituksissa oli kahdestoista.

Renault’n Kevin Magnussenin Renault syttyi tuleen samalla, kun tanskalaisen autoa oltiin lykkäämässä varikkoboksiin harjoitusten alussa. Magnussen hyppäsi vauhdikkaasti ulos liekehtivästä Renault’staan. Hän jäi lopulta kokonaan ilman aikaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!