© Kuva: Getty Images

Nico Rosbergilla pitkä kuiva kausi Singaporessa: ”Tilastoja on nyt muutettava”

Singaporen GP ei ole ollut hyvä Nico Rosbergille. Hän oli siellä toinen vuonna 2008, mutta sen jälkeen Marina Bayn katurata on tuonut saksalaiselle sijat 11, 5, 7, 5, 4, keskeytys ja 4. Nyt hän haluaa katkaista tuon synkän putken.

– Fokus on vain ja ainoastaan tuossa kilpailussa, joka on ollut minulle aina syystä tai toisesta ihmeen hankala. Olin siellä toista kertaa urallani podiumilla 2008, mutta sen jälkeen en ole siinä enää onnistunut. Tavoite on ehdottomasti muuttaa tuota tilastoa sunnuntaina, Rosberg sanoo Crash.netillä.

– Vaikka kilpailu on ollut minulle hankala, uskon tiimiin ja itseeni vahvasti. Lähden voittamaan – kuten joka ikiseen kilpailuun, Rosberg paaluttaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!