© Kuva: Getty Images

MM-pistejohtoon noussut Rosberg yllättää: ”En ajattele pistetilannetta”

Singaporen GP:n voittanut Nico Rosberg oli luonnollisesti iloinen voitsotaan lähes kahden tunnin tiukan ajamisen jälkeen. Rosbergin helpolta vaikuttanut voitto muuttui taisteluksi viimeisillä kierroksilla, kun Daniel Ricciardo otti Mersu-kuskia kiinni hurjaa tahtia.

– Tämä oli mahtava viikonloppu minulla. Auto oli todella hyvä, ja startti onnistui hyvin. Daniel yritti jekuttaa minua lopussa, mutta kestin hänen hyökkäyksensä, Rosberg kävi läpi kisaa palkintokorokkeella.

Voittonsa myötä Rosberg nousi takaisin MM-pistejohtoon ohi tallikaveristaan Lewis Hamiltonista. Titteliä kuumeisesti metsästävä Rosberg yllätti palkintopallilla.

– En ajattele pistetilannetta lainkaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!