© Kuva: Getty Images

Mercedes-pomo haluaa täydellisen dominanssin: ”Malesiassa korjaamme viime vuoden vääryyden”

Toto Wolff sanoo, että Mercedes haluaa armottomasti voittaa Malesiassa, joka on kolmas ja viimeinen kilpailu mitä talli ei voittanut viime kaudella.

Mercedeksen tallipäällikkö on nyt saanut nähdä talliltaan vuoden verran melkein täydellistä hallintaa, sillä talli on tällä kaudellakin voittanut yhtä vaille kaikki osakilpailut. Ainoa poikkeus sattui Espanjan GP:ssä, kun Nico Rosberg ja Lewis Hamilton kolaroivat toisensa ulos radalta.

Jos Mercedes-kuljettaja voittaa tulevan viikonlopun Malesian GP:n, tulee siitä viimeinen kilpailu, jota Mercedes ei viime kaudella voittanut ja voittaa tällä kaudella. Aiemmin tänä vuonaa Mercedes on jo saavuttanut voitot Unkarin ja Singaporen osakilpailuissa.

– Kuten Singapore tämä on kilpailu, jossa alisuoritimme viime vuonna ja haluamme korjata asian tällä kaudella. Takaamme, että kuskit ja me tallina teemme kaikkemme, jotta onnistuisimme tänä vuonna. Kuljettajat ovat puskeneet toisiaan huipulle tänä vuonna, Wolff sanoo.

– Olemme tulossa tämän ennätyspitkän kauden uuvuttavimpaan osaan, jossa mestaruustaiston aiheuttama väsymys fyysisesti ja henkisesti on huipussaan. Olemme hyvässä kunnossa, mutta meidän pitää pysyä varpaillamme, jotta saamme pallon maaliin.

 

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!