© Kuva: Getty Images

Max Verstappen tuskailee – kilpailut hajoavat käsiin jo lähdöissä

Max Verstappen pyytää talliltaan apua saadakseen lähtönsä takaisin hallintaan. Singaporessa Verstappen jäi startissa muiden jalkoihin jo kolmannessa kilpailussa putkeen.

Verstappen lähti sunnuntain kilpailuun ruudusta neljä, mutta menetti heti asemiaan ja vältti vain vaivoin kolaroimisen Nico Hulkenbergin kanssa. Lopulta hollantilainen kampesi itsensä ruutulipulle kuudentena, kun tallikaveri Daniel Ricciardo ajoi toiseksi jääden vain puoli sekuntia kilpailun voitosta.

Verstappenin mielestä hänen hyvät aika-ajonsa ovat valuneet hukkaan myös Belgiassa ja Italiassa, joten Singaporen GP:n lähdöstä tuli kolmas epäonnistuminen putkeen.

– Kyllä taas kerran todella huono. Ei niin huono kuin Monzassa, mutta edelleen todella huono, Verstappen kommentoi NBCSN:lle lähtöään.

– Meidän on pystyttävä parempaan. Meidän on saatava startit takaisin hallintaan. Kolme epäonnistumista putkeen on todella turhauttavaa.

Verstappenin taistelu takaisin kohti kärkeä vaikeutui, kun hän jumiutui ensimmäisellä stintillä Daniel Kvjatin taakse – miehen jonka korvaajaksi hän siirtyi Red Bullille.

– Huono lähtö pilasi koko kilpailun. Sen jälkeen jäin jumiin, Verstappen tuhahti.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.