© Kuva: Getty Images

Max Verstappen odottaa innolla iltakisaa: ”Mahtavaa kun ympärillä on juhlivia ihmisiä”

Red Bullin Max Verstappen lähtee innolla kohti Singaporen kilpailua. Häntä miellyttää eniten ajaminen illalla keinovalojen tunnelmassa.

– On tosi hienoa ajaa siellä illalla. Aikaero ei ole ongelma, pyrimme pitämään sisäisen kellon Euroopan ajassa. Siellä on jotenkin mahtava fiilis, kun menemme kisan jälkeen suunnilleen keskiyöllä illallisella ja ympärillä on juhlivia ihmisiä, Verstappen sanoo tallin tiedotteessa.

– Singapore on ratana yksi suosikeistani. Se on haastava, eikä sitä ole helppo ymmärtää. Keinovaloissa erityisesti jarrutusten kanssa on oltava tarkkana. Valon määrä vaihtelee siellä paljon, kun ensin ajetaan päivällä ja sitten illalla. Nautin siitä kilpailusta valtavasti viime vuonna ja niin aion tehdä nytkin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!