© Kuva: Getty Images

Löytyykö Mercedekselle haastajaa? Pahin uhkaaja keskittyy jo ensi kauteen

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kertoo tallin keskittyvän jo ensi kauden autoon. Horner lupaa kuitenkin tallin esittelevän loppukauden aikana pieniä päivityksiä nykyiseenkin autoonsa.

F1-säännöt muuttuvat radikaalisti ensi vuodeksi, ja lähes kaikki tallit ovat siirtäneet resursseja uusien autojen suunnitteluun ja kehittämiseen. Red Bull on noussut tällä kaudella sarjaa dominoivan Mercedeksen lähimmäksi uhkaajaksi, mutta nyt kirimatka näyttäisi tyssäävän tämän kauden osalta.

– Kaikki tehtaallamme ovat keskittyneet ensi vuoden autoon. Täksi vuodeksi esittelemme vielä jotain pientä autossamme, mutta emme mitään radikaalia, Horner toteaa Autosportille.

Red Bull on ottanut kauden ainoan voiton ja paalupaikan, joita Mercedes-kuljettajat eivät ole napanneet. Talli taistelee tiukasti valmistajien sarjan toisesta sijasta Ferrarin kanssa. Edellisessä kilpailussa Monzassa italialaistallin autot olivat vahvempia, mutta Horner luottaa tallinsa pystyvän parempaan loppukauden kisoissa.

– Monza vaati paljon voimanlähteeltä, eikä se ole vahvuutemme. Loppukauden ratojen pitäisi sopia erittäin hyvin autollemme.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!