© Kuva: Getty Images

Lehdistökatsaus – italialaislehti kehui Kimi Räikköstä: ”Mahtava kisa”

Ferrarin Kimi Räikkönen sijoittui Singaporen GP:ssä neljänneksi. Ferrarin taktiikka oli riskejä välttävä, eikä Räikkösellä lopulta ollut mahdollisuutta haastaa Lewis Hamiltonia kisan lopussa.

Räikkönen osoitti kuitenkin olevansa edelleen maailman huippukuljettaja, kun hän teki kisan yhden komeimmista suorituksista ohitettuaan Hamiltonin kisan keskivaiheilla. Se jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, kun Mercedeksen taktiikka puri Ferraria paremmin ja Hamilton sai varikkopysähdyksen aikana sijoituksensa takaisin.

Italialainen La Gazetta dello Sport antoi Räikköselle puhtaat paperit ja kehui suomalaisen ohitusta. Lehti antoi Räikköselle arvosanaksi yhdeksikön.

”Mahtava kisa. Räikkönen esiintyi dominoivasti, älykkäästi ja kruunasi esityksensä ohittamalla Hamiltonin. Bravissimo”, lehti kehui.

Brittimedia Sky Sports arvioi Räikkösen suorituksen arvosanalla 7,5. Ferrarin varman päälle ottanut taktiikka sai brittimedialta kritiikkiä, mutta Räikkösen suoritus oli eheä.

”Ferrarin taktiikka vaikeutti suomalaisen kisaa, Räikkönen olisi voinut ja ehkä olisi pitänytkin olla palkintopallilla. Taktiikka sikseen, Räikkösen viikonloppu oli enempi eheä kuin mahtava”, Sky Sports kirjoitti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!