© Kuva: Getty Images

Kuva: Toyota ei ollut ainoa – myös Citroen esitteli uuden rallipetonsa

Pariisissa paraikaa järjestettävä Paris Motor Show on saanut kunnian toimia ensi kauden MM-ralliautojen julkaisualustana. Uuden kuosinsa esitteli niin ensi vuonna paluun sarjaan tekevä Toyota, kuin myös uuden C3-autonsa esitellyt Citroen.

Ranskalaismerkin uudessa rallipedossa huomio kiinnittyy rouheaan takasiipeen sekä formulamaisen alas asti ulottuvaan etupuskuriin. Nämä ovat seurausta uusien sääntöjen myötä, joiden ansiosta ensi vuoden menopeleistä löytyy huomattavasti enemmän downforcea.

Kris Meeke on testannut C3:sta runsaasti tämän kauden ajan, ja hänet onkin vahvistettu tallin kuljettajaksi ensi kaudeksi. Toisesta paikasta käydään vielä taistoa monen kuljettajan kesken. Suomalaisinimistä esillä on ollut lupaava Teemu Suninen.