© Kuva: Getty Images

Kommentti: Ferrari ei tehnyt virhettä Räikkösen taktiikassa: ”Tässä selkeä syy”

Punaista väriä palvovien F1-fanien orastava juhlatunnelma lässähti Singaporen GP:n 47:llä kierroksella, kun Ferrarin Kimi Räikkönen joutui toteamaan varikkotieltä poistuessaan Mercedeksen Lewis Hamiltonin puikahtaneen uudelleen hänen edelleen. Suomalaisen suorittama upea ohitus jäi vain kauniiksi kuriositeetiksi kilpailussa, josta Jäämiehen faneille jäi lopulta katkera maku.

Samalla syytökset ja pilkka Ferraria ja sen strategikoita kohtaan lähtivät käyntiin. ”Eivätkö ne osaa tehdä mitään koskaan oikein?” Ymmärrettävästi Ferrarin valinta harmitti faneja, sillä jälkikäteen päätös vaihdattaa Räikkösen renkaat osoittautui virheeksi.

Varikkokäyntiin löytyi kuitenkin selvät järkiperusteet, kun sitä jaksaa tarkastella analyyttisesti.

On totta, että Hamiltonilla olisi ollut lähes mahdoton tehtävä ajaa Ferrari-kuljettaja kiinni oman stoppinsa jälkeen. Hurja loppurutistus olisi syönyt myös brittikuskin renkaat, joten vaikka Hamilton olisikin päässyt lopussa Räikkösen kantaan, ei ohitus olisi ollut mikään läpihuutojuttu. Lisäksi täytyy muistaa Mercedeksen jarruongelmat, jotka olisivat varmasti tehneet ohittamisesta astetta haastavampaa.

On totta, että Hamiltonilla olisi ollut lähes mahdoton tehtävä ajaa Ferrari-kuljettaja kiinni oman stoppinsa jälkeen. Hurja loppurutistus olisi syönyt myös brittikuskin renkaat, joten vaikka Hamilton olisikin päässyt lopussa Räikkösen kantaan, ei ohitus olisi ollut mikään läpihuutojuttu. Lisäksi täytyy muistaa Mercedeksen jarruongelmat, jotka olisivat varmasti tehneet ohittamisesta astetta haastavampaa.

Ferrarilla varmasti tiedettiin tämä, mutta se ei ollut painavin tekijä nyt tehdyssä päätöksessä. Se syy löytyy Singaporen GP:n ja turva-auton yhteisestä historiasta.

Kiitos starttikolarin Singaporen ”komea” putki sai jatkoa. Turva-auto on nähty edelleen jokaisessa iltakilpailussa. Ferrarilla tiedettiin varmasti radan ominaisuudesta houkutella hopeanharmaa siviilimersu keräämään joukko yhteen letkaan tämän tästä.

Muistakaa, että sijoituksista taisteltiin poikkeuksellisen tiukasti ympäri rataa. Max Verstappen, Sergio Perez, Daniil Kvjat, Esteban Gutierrez ja kumppanit olisivat voineet aivan hyvin kilkauttaa yhteen taistelussa sijoituksista suurimpien otsikoiden takana.

Ferrarilla ei haluttu ottaa riskiä, että Räikkönen olisi körötellyt radalla turva-autotilanteessa vanhoilla ja kuluneilla renkailla. Se olisi tehnyt suomalaisen loppukisasta varmasti tuskaisemman ja tallille riskialttiimman. Hyvä pistesijoitus olisi saattanut vaihtua sijoitukseen takajoukoissa tuoreimpien kumiveikkojen paahtaessa ohitse ja maisemaan.

”Miksei Räikkösen kohdalla yritetty sitten riskeerata?” väpättävät kuitenkin innokkaimmat tikarinheiluttajat. Koska huipputasolla päätöksiä ei tehdä impulsiivisesti. Ferrari on ennen kaikkea talli, joka haluaa maksimoida oman pistepottinsa. Räikkösen pysähdys ja varustaminen ultrapehmeillä oli italialaistallin vastaus Mercedeksen taktiikkavoittoon. Talli sai nyt kasaan 22 MM-pistettä, mutta riski pienemmästä potista koettiin tällä kertaa suuremmaksi, kuin mahdollisuus saada kaksi pistettä lisää kolmannesta sijasta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.