© Kuva: Getty Images

Kimi Räikköselle hyviä uutisia – Ferrari lyömässä uutta palikkaa autoon

Ferrari tuo uusia osia autoonsa seuraavana vuorossa olevaan Malesian osakilpailuun, kertoo motorsport.com.

Italialaistalli on yhä voitoitta tämän vuoden MM-sarjassa, ja se on tipahtanut valmistajien sarjassa kolmanneksi Mercedeksen ja Red Bullin jälkeen. Ferrari lähti kauteen hopeanuolten suurimpana haastajana, mutta härkälauma on ajanut tallin ohitse kauden mittaan. Talli haluaa saavuttaa kuitenkin loppupisteiden toisen sijan paitsi kunniansa, myös palkintorahojen vuoksi.

Motorsport.comin tietojen mukaan Ferrari esitteleekin seuraavassa osakilpailussa lukuisia uusia osia, joiden se toivoo parantavan auton vauhtia. Parannukset koskevat aerodynamiikkaa, jota halutaan saada Malesiassa lisää ilman, että auton jäähdytys kärsisi. Malesian osakilpailun olosuhteet ovat kuumuutensa ja ilmankosteutensa ansiosta kauden kenties rankimmat.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!