© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkösellä tuttu kilpakumppani edessään – nähdäänkö jälleen kuumia tunteita?

Singaporen aika-ajoissa oli kaksi peräkkäisillä sijoilla ollutta pettynyttä miestä. Ferrarin Kimi Räikkösen ja Red Bullin Max Verstappenin vauhti oli lopulta aika-ajoissa pettymys. Verstappen starttaa sunnuntain kisaan neljännestä ja Räikkönen viidennestä ruudusta.

Sunnuntaina nähdään siis jälleen kerran Verstappenin ja Räikkösen välistä kilpa-ajoa. Parivaljakko on ottanut tällä kaudella pariinkin otteeseen kovasti yhteen radalla, eikä tiimiradioon annetuista kommenteista ole tunnetta puuttunut.

Verstappen ei ollut tyytyväinen aika-ajoihin.

– Koko viikonloppu on ollut vahva, mutta en vain onnistunut, en tiedä. Tasapaino ei ollut sellainen kuin olisin halunnut sen olevan. Oli vaikea lämmittää renkaita, ja eturenkaat menivät helposti lukkoon jarrutuksissa, Verstappen sanoi motorsport.comin mukaan.

– Nähtäväksi jää, miten se toimii huomenna. Lähtöruutu ei ole sitä, mitä halusin, mutta ei se ole huonokaan, Verstappen sanoi.

Räikkösen mukaan viides sija oli pettymys, mutta enempää ei ollut tällä kertaa otettavissa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.