© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen vihjaa jatkavansa: ”Ehkä voitamme ensi vuonna mestaruuden, ja sen jälkeen…”

Kimi Räikkösellä ei taida olla aikeita vetäytyä eläkkeelle kauden 2017 jälkeen. Niin voi ainakin päätellä Räikkösen kommenteista italialaislehdelle.

Räikkönen ajaa hyvää kautta ja on vain viiden pisteen päässä tallikaveristaan Sebastian Vettelistä. Jos kauden 2017 Ferrari on hyvä ja menestystä tulee, Räikkönen vihjaa rivien välistä olevansa valmis jatkamaan myös ensi kauden jälkeen.

– Mietin vain tätä hetkeä. Haluan päättää tämän kauden parhaalla mahdollisella tavalla ja keskittyä sitten uuteen. Voi olla, että taistelemme hyvinkin maailmanmestaruudesta ensi kaudella, ja kuka tietää, mitä sitten tapahtuu, Räikkönen sanoo italialaiselle La Stampalle.

– Ihan varmasti sen jälkeen kävisimme ainakin vakavia keskusteluja Ferrarin kanssa, Räikkönen vihjaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.