© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen tylytti F1-toimittajia: ”Paljon, paljon paskapuhetta!”

Kimi Räikkönen on tunnettu ”Jäämies”-asenteestaan, eikä suomalaiskuski ole koskaan viihtynyt median edessä. Räikkönen antoi suoria kommentteja hollantilaisen Ziggo TV:n haastattelussa.

Räikkönen ei ole koskaan tykännyt F1-huhuista ja spekulaatiopuheista. Räikkösenkin motivaatiota ajaa kilpaa on usein kyseenalaistettu eri medioissa.

– Heillä ei ole muuta kirjoitettavaa. En tiedä. Kaikki voivat sanoa mitä haluavat, en minä välitä siitä. Formula ykkösissä on paljon, paljon paskapuhetta. Monet ihmiset keksivät juttuja. Jos en olisi oikeasti kiinnostunut F1:stä, en olisi täällä, Räikkönen sanoi.

Ihannetilanteessa Räikkönen ajaisi vain kilpaa, mutta se ei ole mahdollista F1-maailmassa.

– Formula ykköset eivät ole hienoin paikka maailmassa. Rakastan ajaa kilpaa, mutta kaikki muu… Ei tämä ole niin hienoa, että tätä tekisi, jos ei nauttisi (ajamisesta).

– Nautin tästä ja toisaalta tiedän, milloin en enää nauti. Se on tärkeintä. Tunnen itseni. Räikkönen jatkoi.

Räikkönen sanoi ennen Singaporen kisaa, että keskittyy tällä hetkellä täysillä tähän kauteen, ja siihen, että saisi hyvän alun ensi kauteen. Mutta Räikkönen antoi myös pientä vihjailua tulevaisuudestaan, lue uutinen Räikkösen tulevaisuusmietteistä tästä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Iltalehti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!