© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen esittää tutun vaatimuksen tallilleen

Ferrarin Kimi Räikkönen kävi tuttuun tapaan lävitse tämänpäiväisen osakilpailun tallinsa kotisivuilla.

Räikkönen kertasi viidenteen sijaan päätyneen kisansa tapahtumat.

– Kisa oli kannaltamme hyvä. Auto toimi hyvin ja vauhti riitti. Ohittaminen oli luonnollisesti vaikeaa, mutta Lewis Hamiltonin tehtyä pienen virheen pääsin ohittamaan hänet. Menetin kuitenkin sijoituksen varikkokäynnillämme, Räikkönen kertasi.

Räikkönen ei osannut kertoa tiedotteessa, miten Hamilton onnistui pääsemään hänen edelleen varikkokäyntien yhteydessä. Hän ei myöskään alunnut jossitella toisenlaisia taktisia vaihtoehtoja. Tiedotteesta löytyy kuitenkin tuttu toive.

– Meidän täytyy käydä tilanne tarkasti läpi ja oppia, missä voimme parantaa. Tänään paransimme aika-ajosijoituksestamme, mutta ei tämä ole tietenkään se sijoitus, jota tavoittelemme. Meidän täytyy saada autosta nopeampi, jotta pääsemme mukaan voittotaisteluun.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.