© Kuva: Getty Images

Huonoja uutisia Valtteri Bottakselle: ”Pysymme suunnitelmassamme”

Williams otti Italian GP:n jälkeen neljännen tilan valmistajien MM-pisteissaä takaisin Force Indialta. Loppukauden aikana taistelusta tulee entistä tasaisempaa, sillä Williamsin katseet ovat jo ensi kaudessa.

Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williams myöntää, ettei se tule panostamaan enää tämän kauden autoonsa, vaikka taistelu valmistajien neljännestä tilasta on todella tiukkaa Force India -tallin kanssa. Korkeammalla sijoituksella on iso merkitys jaettaviin palkintosummiin.

– Pysymme suunnitelmassamme, jonka teimme kauden alussa resurssiemme näkökulmasta, Williams sanoi motorsport.comille.

Williams siirtyi Italian GP:n jälkeen Force Indian edelle kolmella pisteellä. Kautta on jäljellä seitsemän osakilpailua.

– Meidän täytyy huolehtia siitä, että onnistumme radalla täydellisesti loppukauden ajan. Koska meillä on melko samanlaiset paketit, varsinkin moottoripuolella (Force Indian kanssa), joten uskon, että monella radalla nähdään kova kamppailu, Williams sanoi.

Suomalaiskuski Valtteri Bottas on ollut turhautunut auton vauhtiin, mutta ajanut kuitenkin tärkeitä pisteitä Williamsille läpi kauden. Sen sijaan Felipe Massa ei ole saanut parasta irti autostaan.

– Uskon, että tulemme vaihtamaan sijoitusta Force Indian kanssa edestakaisin loppukauden aikana. Sillä ei ole väliä, mitä seuraavissa parissa kilpailussa tapahtuu, kunhan olemme sarjan päätyttyä neljänsiä valmistajien MM-pisteissä, Williams totesi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!