© Kuva: Getty Images

Honda tuomassa jälleen uuden kehitysversion moottoristaan – kuljettajia uhkaa rangaistusrysä

McLarenin voimanlähdekumppani Honda on esittelemässä jo kauden neljännen päivityksensä nykyiseen voimanlähteeseensä, uutisoi Autosport. Uusin kehitysversio saisi tulikasteensa jo seuraavassa osakilpailussa Malesiassa reilun viikon kuluttua.

Jos ja kun uusi päivityspaketti otetaan käyttöön, tietää se Fernando Alonsolle ja Jenson Buttonille lähtöruuturangaistuksia Malesian osakilpailuun. Uusien osien myötä talli ylittäisi viiden osan kiintiörajan.

Lehden mukaan japanilainen Honda haluaa tehdä kaikkensa ollakseen tänä vuonna kilpailukykyinen kotikisassaan Suzukassa. Hondan voimanlähde on ottanut suuria harppauksia eteenpäin alkuasemistaan, mutta sen uskotaan olevan edelleen sarjan neljästä voimanlähteestä heikoin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!