© Kuva: Getty Images

Helmut Marko tyrmää huhut kuljettajansa potkuista: ”Ihan täyttä roskaa!

Red Bullin vahva mies Helmut Marko on tyrmännyt huhut siitä, että Daniil Kvjat saisi potkut Toro Rossolta ja tilalle tulisi Pierre Gasly.

20-vuotias ranskalaiskuljettaja on rankattu korkealle Red Bullin kehitysohjelmassa, mutta alkukausi GP2:ssa meni pahasti alle odotusten. Mediassa huhutaan yhä voimakkaammin Kvjatin potkuista ja Gaslyn tulemisesta tilalle.

– Sellaiset puheet ovat ihan täyttä roskaa, Marko sanoo Auto Motor und Sportille.

Gaslyn otteet ovat GP2:ssa parantuneet oleellisesti vaisun alkukauden jälkeen: hän on siirtynyt sarjan johtoon voitettuaan hiljattain niin Silverstonessa, Unkarissa kuin Spassakin. Samaan aikaan Kvjatin valtava alavireisyys kuninkuusluokassa näyttää jatkuvan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!