© Kuva: Getty Images

FIA varoitti Max Verstappenia: ”Jatkossa et voi ajaa noin ilman rangaistuksia”

FIA:n kilpailujohtaja Charlie Whiting piti puhuttelun Max Verstappenille ja anoti hänelle varoituksen ajotyylistään.

Verstappen on uhonnut pitävänsä aggressiivisen ajotyylinsä, joka monen asiantuntijan mielestä tulee johtamaan vielä onnettomuuksiin.

Whiting tapasi perjantaina aamulla Verstappenin ja Red Bullin tallimanagerin Jonathan Wheatleyn ja kertoi hyvin selvästi, että jatkossa nuorukainen ei voi enää ajaa samalla tavalla selviämättä rangaistuksetta.

– Charlie halusi kovasti näyttää Maxille videoita Span tapahtumista. Hän antoi pienen varoituksen ja sanoi, että jatkossa hänelle saatetaan heiluttaa mustavalkoisia lippuja, mikä on viimeinen varoitus epäurheilijamaisesta ajamisesta, sanoi Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner Sky Sportsille.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.