© Kuva: Getty Images

Ferrarin tekninen johtaja: ”Meillä on kaikki, mitä tarvitsemme maailmanmestaruuteen”

Ferrarin uusi tekninen johtaja Mattia Binotto uskoo, että Maranellossa on jo nyt kaikki tarvittava maailmanmestaruuden saavuttamiseksi.

Binotto tuli James Allisonin tilalle tämän jätettyä tiimin. Monet ovat epäilleet hänen kykyjään paikata arvostettu Allison.

– Meillä on todella paljon lahjakasta ja laatutyötä tekevää väkeä Ferrarilla. Meillä on nyt kaikki se, mitä tarvitsemme maailmanmestaruuden voittamiseksi, Binotto sanoo F1i.comilla.

Binotton mukaan myös vuoden 2017 auto on erittäin hyvällä mallilla.

– Kauden 2017 auto on edistynyt hienosti aikataulussa. Se on toki pitkä kehitysprojekti, mutta olemme oikealla tiellä ja meidän pitää vain jatkaa tismalleen samaan malliin kuin nytkin.

Tästä kaudesta on tulossa Ferrarille kahdeksas peräkkäinen ilman mestaruutta, mutta Binotto vannoo putken katkeavan pian.

– Olen tuntenut Ferrarin tilanteen jo todella kauan, minulla on täällä takana yli 20 vuotta. Olemme fantastinen tiimi, jolla on valtavat resurssit ja lahjakkaita työntekijöitä. Olen varma, että voitamme pian, mutta se vaatii vielä kaikilta paljon lisää töitä ja entistä paremmin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!