Nico Rosberg ajoi paalulle Singaporessa. Red Bullin Daniel Ricciardo kiilasi Mercedesten väliin ajamalla toiseksi nopeimman ajan aika-ajoissa. Lewis Hamilton oli aika-ajojen kolmas. Red Bullin toinen kuljettaja Max Verstappen lähtee kisaan neljännestä ruudusta.

Ferrari koki kovan kolauksen aika-ajoissa, kun tallin toinen kuljettaja Sebastian Vettel jäi koko session viimeiseksi auton ongelmien vuoksi. Kimi Räikkönen pelasti edes hieman Ferrarin päivää ajamalla viidenneksi nopeimman ajan.

Aika-ajojen yllättäjätalli oli Toro Rosso. Tallin kuljettajat Carlos Sainz ja Daniil Kvjat lähtevät kisaan peräkkäisistä ruuduista kuusi ja seitsemän.

Jos oli Ferrari-leirissä aika-ajot pettymys, samaa voi sanoa myös Williams-tallissa. Tallin molemmat kuljettajat Valtteri Bottas ja Felipe Massa jäivät aika-ajojen viimeisestä osiosta pois. Bottas starttaa sunnuntaina 11. ja Massa 12. ruudusta.

Kovaa kisaa valmistajien pisteistä Williamsin kanssa ajava Force India otti erävoiton Singaporen aika-ajoissa. Molemmat Force India -kuljettajat olivat viimeisellä sessiolla mukana. Nico Hülkenberg lähtee kisaan 8. ja Sergio Perez 10. ruudusta.

Jos et näe alla olevia tuloksia, katso ne täältä.

Formula 1

@F1
PROVISIONAL CLASSIFICATION (END OF QUALIFYING)

#SingaporeGP 🇸🇬 #Quali