© Kuva: Getty Images

Ferrari-pomo kehaisee Kimi Räikköstä: ”Tämän takia hän on maailmanmestari”

Ferrari-pomo Maurizio Arrivabene on mielissään kuljettajansa Kimi Räikkösen kohonneesta suoritustasosta tällä kaudella. Italiaista miellytti erityisesti suomalaisen ajosuoritus edellisessä osakilpailussa Singaporessa.

Räikkönen oli kiinni jopa palkintosijassa hänen ohitettua Mercedeksen Lewis Hamiltonin. Lopulta Ferrari-kuljettaja jäi kuitenkin ilman palkintosijaa Mercedeksen vedettyä taktiikkapelissä pidemmän korren.

Räikkösen tämä kausi on sujunut huomattavasti kahta aiempaa Ferrari-vuotta paremmin. Suomalainen on pystynyt taistelemaan ja päihittämään arvostetun tallikaverinsa Sebastian Vettelin useasti tällä kaudella. Kaverusten välinen piste-ero on vain viisi pistettä, kun vuosi sitten tähän aikaan se oli peräti 113.

– Kimi on osoittanut tällä kaudella useasti, minkä takia hän on maailmanmestari. Hänen ohituksensa Hamiltonista oli upea, Arrivabene hehkutti Autosportille.

Räikkönen tunnetaan kuljettajana, joka ei paljoa toisten puheista välitä, ja myös Arrivabene tietää sen.

– Kimi on niin kokenut, että hän tietää kyllä kaiken tämän sanomani.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!