© Kuva: Getty Images

Fernando Alonsolta kauniita sanoja tallikaveristaan: ”Jenson Button on paras koskaan”

Fernando Alonso ylistää Jenson Buttonia sanomalla tämän olevan ”paras tallikaveri koskaan”.

Alonso, joka on kaksinkertainen maailmanmestari, on aiemmin ajanut muun muassa Lewis Hamiltonin ja Kimi Räikkösen kanssa.

– Minulle hän on varmaan paras tallikaveri koskaan, Alonso kehuu Buttonia.

– Hän todella nopea ja kilpailukykyinen aina auton sisällä missä tahansa olosuhteissa. Auton ulkopuolella hän on mukava kaveri ja todellinen herrasmies, joka on oikeasti sitoutunut lajiin. Hän ajaa simulaattorissa, työskenteelee tiimin kanssa, käyttää kaiken tarvittavan ajan insinöörien kanssa ja pitää kuntonsa huipussa ympäri vuoden.

– Kokonaisuutena hän on paras, Alonso sanoo.

Buttonista tulee Malesian GP:ssä vasta kolmas kuljettaja koskaan, joka ylittää 300 GP:n rajapyykin. Alonso on itse jonossa seuraavana kyseiseen saavutuksen. Alonsolla kilpailuja on alla 266.

– Se on valtava saavutus ja tarkoittaa monta asiaa. Sinun on oltava todella lahjakas ja monena vuonna F1:sissä olet saanut niin hyviä tuloksia, että tallit haluavat sinut ajamaan kilpaa.

– Kun saavut F1:siin se on ensimmäinen merkkipaalusi. Toinen asia on voittaa osakilpailu, mutta sen jälkeen jos pysyt sarjassa se tarkoittaa, että teet paljon hyviä asioita. Olet sitoutunut, hyvässä kunnossa ja ajat parhaalla tasollasi. Hän on tehnyt juuri sitä, Alonso ylistää tallikaveriaan.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!