© Kuva: Getty Images

Fernando Alonso höpisee jo voitoista

McLarenin Fernando Alonso maalailee puheissaan jo McLarenin voittoa, vaikka tällä hetkellä tallin kalustolla ei ykkössijataistoon ole mitään asiaa.

McLarein rohkaiseva kehityssuunta on kuitenkin espanjalaisen mieleen. Hän odottaa paljon erityisesti ensi kaudelta, jolloin voimaan astuvat uudet sääntömuutokset. Lisäksi voimanlähdettä saa kehittää ensi kaudesta eteenpäin vapaasti.

– Joskus koittava ensivoittomme tulee olemaan iso juttu meille ja tälle projektille. En tiedä pystynkö voiton ajamaan minä vai Stoffel Vandoorne (tuleva tallikaveri), mutta joka tapauksessa se on palkinto kaikesta kovasta työstämme. Aloitimme siitä, että olimme talvitesteissä 2015 kymmenen sekuntia kärkeä hitaampia, joten voiton nappaaminen olisi massiivinen asia meille.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.