© Kuva: Getty Images

F1:n kohukuski harmitteli tyytyväisenä: ”Emme ottaneet tarpeeksi riskejä”

Red Bullilta Toro Rossolle kesken kauden siirretty kohukuski Daniil Kvjat onnistui viime viikonloppuna Singaporessa. Kvjat oli kisassa yhdeksäs. MM-pisteet olivat Kvjatille ensimmäiset sitten Iso-Britannian GP:n.

Kvjat väläytteli kisan aikana myös taitojaan pitämällä Red Bullilla venäläisen paikan vieneen Max Verstappenin takanaan (lue uutinen). Myöhemmin Kvjat joutui kuitenkin antautumaan Verstappenille, mutta oli silti tyytyväinen kisaan.

– Se oli hyvä ja nautittava kisa. Tiesimme, että voimme ajaa Singaporessa todella hyvän kisan, ja onnistuimme siinä, Kvjat kertoi crash.net-sivuston mukaan.

Yksi asia venäläistä jäi kuitenkin harmittamaan.

– Oli sääli, ettemme ottaneet taktiikassa tarpeeksi riskejä, mutta se on ainoa asia, mikä jäi kaivelemaan, Kvjat sanoi.

Kvjatin aikakausi Toro Rossolla on ollut vaikea. Venäläiskuskia on huhuissa jo korvattu kesken kauden Pierre Gaslylla, mutta Kvjatille on annettu reilu mahdollisuus osoittaa kykynsä ja Singaporessa kurssi saattoi kääntyä.

– Minusta tuntuu, että olen saanut itseluottamukseni takaisin. Sen avulla voimme tehdä hyviä asioita, Kvjat sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!