© Kuva: Getty Images

F1-legenda pöyristyi Max Verstappenin sanoista: ”Sopimatonta ja epäkunnioittavaa”

F1-legenda Jacques Villeneuve kritisoi kovaan ääneen Belgian GP:n jälkeen Max Verstappenin ajotyyliä. Entinen maailmanmestari kommentoi, että Verstappen tappaa vielä jonkun, jos jatkaa samalla lailla.

Verstappenin vastaus F1-legendan kommenttiin oli ala-arvoinen (lue uutinen). Nyt Villeneuve kommentoi Verstappenin lausuntoa.

– Sanoin loogisia kommentteja siitä, mitä radalla tapahtui ja tämä on lähtenyt aivan käsistä, on sopimatonta ja epäkunnioittavaa (kuolleen ratavirkailijan) perhettä kohtaan, Villeneuve sanoi Autosportin mukaan.

– Ei ole muuta sanottavaa aiheesta. Tästä ei saa nyt mitään vihanpitoa. Tämä on vain naurettavaa, mies jatkoi.

Villeneuve vihjasi, että Verstappen ei olisi vastuussa yksin sanomisistaan.

– Ilmiselvästi joku kertoo hänelle, mitä pitää sanoa ja ajatella ja jos se on sama henkilö, joka kertoo hänelle, miten ajaa ja käyttäytyä radalla, niin se on silloin todella huolestuttavaa, Villeneuve heitti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!