© Kuva: Getty Images

F1-legenda asettui Rosbergin taakse: ”Nico on vahva vastus Lewis Hamiltonille”

F1-legenda Alain Prost liittyi siihen joukkoon, joka uskoo Nico Rosbergilla olevan loistava mahdollisuus voittaa vuoden 2016 maailmanmestaruus.

Saksalaisen tallikaveri Lewis Hamilton on hallitseva maailmanmestari ja voitti kaikki neljä osakilpailua heinäkuussa. Kesätauon jälkeen Rosberg on kuitenkin siirtynyt voittoputkeen, joka kulminoitui viime viikonlopun ylivoimaiseen suoritukseen Singaporessa. Rosberg siirtyi MM-sarjassa takaisin kärkeen, kun vain kuusi kilpailua on enää ajamatta.

– Nicolla oli fantastinen viikonloppu, nelinkertainen maailmanmestari Prost kehui Canal Plussalle.

– Lauantaina Nico ajoi paalulle ja sunnuntaina hän kontrolloi kilpailua täysin. Hamiltonille viikonloppu ei ollut kovin hyvä. Hän ei ollut kilpailukykyinen eikä johdonmukainen, Prost lisäsi.

– Ennen Singaporea Hamilton näytti kilpailukykyisemmältä, mutta viime viikonloppuna Nico osoitti olevansa vahva vastustaja.

Prost uskoo mestaruustaistelun säilyvän tiukkana loppuun asti.

– Olemme nähneet Mercedes-kuljettajista toisen ajavan hyvin ja toisen huonommin. Emme oikeastaan ole nähneet taistelua radalla renkaat vastakkain, mutta uskon sen tapahtuvan ennen kauden loppua.

– Mielestäni mestaruustaistelun lopputulema ratkeaa yksityiskohtiin, psykologiaan, lähtöihin ja mahdollisten muiden autojen puuttumisesta heidän taisteluunsa, Prost päättää.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!