© Kuva: Getty Images

F1-kuljettaja tutkinnan alla – kokiko Bottas vääryyttä?

Singaporen GP:n tuomaristo tutkii Force Indian Sergio Perezin aika-ajojen toisen osion toimintaa. Tuomaristo selvittää, hidastiko meksikolainen vauhtiaan keltaisten lippujen alueella.

Perez paransi aikaansa samalla, kun Haasin Romain Grosjeanin auto rysähti seinään. Perezin nähtiin TV-kuvista ohittavan onnettomuuspaikan vauhdilla, ja kierroksen päätteeksi hän puristi itsensä kymmenen parhaan joukkoon ja mukaan päätösosioon.

Yksi keltaisten lippujen takia oikein hidastanut oli Williamsin Valtteri Bottas, jolle kuuliaisuus kävi kuitenkin kaliiksi. Hän oli yhdestoista karsiutuen jatkosta. Perezin mahdollinen rangaistus nostaisikin suomalaista ylöspäin lähtöluettelossa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!