Manorin Esteban Ocon sanoo haluavansa olla Singaporen aika-ajojen kakkososiossa.

Debyyttikilpailussaan Spassa Ocon oli aika-ajon 18:s, Monzassa autossa oli mekaaninen vika, joka esti täydellä vauhdilla ajamisen.

Toinen Manorin kuljettaja Pascal Wehrlein on ollut Q2:ssa Itävallassa, Belgiassa ja Italiassa.

– Olemme osoittaneet, että kun kaikki sujuu hyvin, meillä on hyvä mahdollisuus Q2:een. Pascal on jo osoittanut, että se on realismia. Siksi se on ehdottomasti minunkin seuraava tavoitteeni, Ocon sanoo GP Updatella.

– Mitä paremmista asemista pääsee starttaamaan kilpailuun, sitä paremmat mahdollisuudet tehdä tulosta. Uskon, että paremmilla aika-ajosijoituksilla meillä on mahdollisuus ajaa pisteille vielä tällä kaudella.

Ocon on tyytyväinen sopeutumiseensa F1-maailmaan.

– On ollut iso haaste tulla mukaan kesken kauden, ei ole ollut paljon aikaa pysähtyä ajattelemaan asioita. On vain pitänyt painaa eteenpäin koko ajan. Kahdessa kilpailussani on ollut paljon hyvää, mutta myös huonoa. Nyt on kuitenkin kahden GP:n kokemus alla, ja olen sopeutunut mielestäni erittäin hyvin tiimiin ja kilpailemiseen.

– Jäljellä olevista seitsemästä kilpailusta kuuden rata on minulle täysin tuntematon, joten edessä on mielenkiintoisia haasteita, Ocon sanoo.