© Kuva: Getty Images

F1-kauden pettymys Gutierrez sopimusneuvotteluistaan: ”Vaihtoehtoja on”

Esteban Gutierrez on joutunut vaikeaan tilanteeseen ensi kauden kuljettajamarkkinoilla. Tallikaveri Romain Grosjean on tuonut tulokastalli Haasin kaikki kauden aikana keräämät 26 MM-pistettä, Gutierrezin joutuessa tyytymään peräti viidesti ensimmäiseen sijaan pisteiden ulkopuolella. Onnistumisten puute saattaa katkaista miehen F1-uran amerikkalaistallissa.

Haas ei ole vielä sopinut yhtäkään kuljettajasopimusta ensi kaudesta, mutta Grosjeanin uskotaan jatkavan tallissa. Ferrari-yhteyksiensä ansiosta täksi kaudeksi paikan saanut meksikolainen Gutierrez on vielä epävarma jatkostaan, mutta omaan markkkina-arvoon löytyy vielä luottoa.

– Minulla on vaihtoehtoja. Päätöksiä tehdään lähiviikkojen aikana, enkä aio ylenkatsoa mitään esillä olevaa tarjousta, Gutierrez toteaa motorsport.comille.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!