© Kuva: Getty Images

Esteban Gutierrezia nyppii: ”Miten hemmetissä voin olla aina 11:s?”

Haasin Esteban Gutierrez on ajanut jo viisi kertaa tämän kauden aikana sijalle 11 eli pykälän päähän MM-pisteistä. Yhtään pistettä hänellä ei edelleenkään ole.

Kun Romain Grosjean ajoi loistotuloksia alkukaudesta, oli Gutierrezilla koko ajan teknisiä ongelmia. Nyt Haas on pudonnut jo kauemmas muiden tallien kelkasta ja Grosjeaninkin tuoreimmat MM-pisteet ovat pian kolmen kuukauden takaa. Viidessä viime kilpailussa Gutierrez on itse asiassa ollut neljästi parempi kuin Grosjean.

– En ymmärrä, miten voin olla aina 11:s? Se on todella tylsää. No, ainakin se osoittaa, että olemme hyvin lähellä pistesijoja, Gutierrez sanoo Autosportille.

– On vain taisteltava ja pidettävä itsensä motivoituneena. Singaporeen toimme uusia osia, mutta emme saaneet niitä oikein toimimaan. Nyt keskitymme siihen, että saamme ne paremmin toimimaan Malesiassa, Josko sitten olisin jo pisteillä, Gutierrez sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!