© Kuva: Getty Images

Erikoinen F1-kausi – vieläkö Lewis Hamilton kääntää pelin edukseen?

F1-kausi on ollut kärkikaksikon osalta vaihteleva. Ensin Nico Rosberg voitti neljä kilpailua putkeen, sitten Lewis Hamilton kuusi seuraavista seitsemästä. Ja nyt Rosberg on jälleen kolmen voiton putkessa, kun ensi viikonloppuna ajetaan Sepangissa Malesian GP.

Lewis Hamilton toivoo, että momentum kääntyisi vielä hänelle, mutta myöntää, ettei se ole helppoa.

– En ole lainkaan varma, kääntyykö tilanne vielä edukseni. Kisoja on kuitenkin jäljellä vielä kuusi, joten tulen antamaan kaikkeni jokaisessa ja katson mihin se riittää, Hamilton heitti kliseisesti Formula Spy -sivuston mukaan.

– En voi tehdä mitään muutakaan. On selvää, että minun on ajettava monta hyvää kilpailua, päästävä takaisin ykköseksi ja pysyttävä siellä. Minulla on ollut paljon hyviä mahdollisuuksia tällä kaudella, vaikken ole kaikkia käyttänyt hyväkseni, miksi niistä ei siis tulisi jatkossakin?

Hamilton voitti Malesiassa 2014 ja on ollut neljä kertaa peräkkäin palkintopallilla.

– Sepang on ensimmäinen mahdollisuus, rata on ollut minulle aina hyvä. Mutta Nico ajaa nyt todella hyvin, kuten Singaporessa. Hän teki siellä mahtavaa työtä, Hamilton kehuu tallikaveriaan.

– Me molemmat olemme älyttömän kilpailunhaluisia ja voitontahtoisia. Joskus hän tekee loistojälkeä, joskus minä. Kyse on aina monista pienistä asioista ja jokainen kisaviikonloppu on erilainen.

– Pidän Malesiasta todella paljon, joten ei olisi hienompaa kuin saada sieltä loistava tulos, Hamilton uumoili.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!