© Kuva: Getty Images

Christian Horner: ”Verstappen ei muutu, vaikka kuka sanoisi mitä!”

Red Bull Racingin tallipäällikkö Christian Horner kertoo, ettei huomannut suojattinsa Max Verstappenin ajamisessa Monzassa mitään muutoksia, vaikka tämä sai ajotyylistään rajua kritiikkiä edellisellä viikolla.

Monet kuljettajat kritisoivat rajusti Verstappenin ajotyyliä ja hän sai Belgian GP:n jälkeen myös pienen varoituksen FIA:n kilpailujohtajalta Charlie Whitingiltä.

Verstappenille Italian GP oli hankala. Hän sai surkean lähdön ja putosi sijalle 11. Lopputuloksissa hän oli seitsemäs.

– Hän ajoi oikein hyvän kilpailun. Max teki hienoja ohituksia, kuten esimerkiksi Sergio Perezistä. En nähnyt, että hänen asenteensa tai lähestymisensä kilpailuun olisi ollut millään tavalla erilainen kuin aikaisemmin, Horner kertoo Crash.netillä.

– Hän on nuori kaveri, joka oppii ja kasvaa koko ajan. Hän keskittyy täysin vain ajamiseen, muiden kommentit ovat hänelle kuin vesi ankan selässä, eikä hän niihin juuri huomiota kiinnitä. Hän on kuka on, eikä sitä voi muuttaa. En usko, että hän muuttaa ajotyyliään, vaikka kuka sanoisi mitä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!