© Kuva: Getty Images

Carlos Sainz jr: ”Renaultin mielenkiinto imartelee”

Toro Rosson Carlos Sainz jr on hyvin tietoinen huhuista, joiden mukaan Renault haluaisi hänet.

F1i.comin
mukaan Renault teki jo tarjouksen Sainzille kaudesta 2017, mutta Toro Rosson tallipäällikkö Franz Tost tyrmäsi idean siirtymisestä muualle tuoreeltaan.

Sainz itse ei myönnä, eikä kiellä asiaa.

– Jos jotain keskusteluja on käynnissä, se tarkoittaa sitä, että minusta ollaan kiinnostuneita. Koen, että se on minulle kunniaksi ja imartelee minua, jos noin iso autonvalmistaja on kiinnostunut palveluksistani ja haluaa tietää, mikä sopimustilanteeni on, Sainz kertoo.

– Red Bull on johdattanut uraani pitkään. He maksoivat viiden vuoden ajan ajamiseni junioriluokissa, mikä tarkoittaa miljoonia euroja. Ymmärrän hyvin, etteivät he halua päästää minua pois käytettyään uraani niin paljon rahaa.

– En halua nyt vaivata päätäni tulevaisuuden miettimisellä, koska kaikki fokus on oltava kuudessa viimeisessä kilpailussa. Helmut Marko ja oma manageritiimini saavat hoitaa tulevaisuuden suunnittelun.

– Luotan tällä hetkellä täysin Toro Rossoon ja uskon, että meillä on erittäin hyvä auto ensi kaudella. Oma tavoitteeni on taistella maailmanmestaruudesta 2018 ja toivon, että se tapahtuu nimen omaan Red Bullilla, Sainz sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!