© Kuva: Getty Images

Alonson päätä ei kylmää – hurjat tavoitteet loppukaudeksi

McLarenin Fernando Alonso luottaa brittitallin nousevan rymimällä ylöspäin tulosluettelossa loppukauden aikana. Espanjalaiskuljettaja povaa loppukauden kisojen olevan tallille suotuisia.

Takavuosien menestystalli on tehnyt pitkää ja tuskaista nousua takaisin huipulle jo useamman kauden ajan. Tänä vuonna tallin ja Hondan yhteistyö on alkanut vihdoinkin tuottaa jonkinlaista tulosta, vaikka kärkitaistosta ollaan edelleen kaukana. Talli on noussut keskikastiin, mutta tavoitteet ovat korkeammalla.

Alonson mukaan monet loppukauden radoista sopivat tallille.

– Singaporessa olimme jo viime vuonna vahvoja. Mutta se ei tule olemaan ainoa meille sopiva rata. Myös Suzuka, Austin ja erityisesti Abu Dhabi vaikuttavat sopivan kalustollemme, Alonso toteaa ESPN:lle.

Honda on kehittänyt voimanlähdettään jatkuvalla syötöllä. Belgian GP:en käyttöön otettu uusin kehitysversio on nostanut suorituskykyä entisestään. Espanjalaisen mukaan auton runko on kunnossa, joten kokonaispaketilta on lupa odottaa hyviä tuloksia.

– Tavoitteemme on olla aivan Red Bullin kannassa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!