Williamsin kuljettajavalinnat ensi kaudelle on vielä auki. Spekulaatioissa on puhuttu, että tallin nykyinen kuljettaja Felipe Massa saisi tehdä tilaa Jenson Buttonille, joka siirtyisi brittitalliin McLarenilta.

Williamsin varatallipäällikkö Claire Williams ei aio kuitenkaan odotella McLarenin kuljettajaratkaisuja.

– Me teemme itse meidän kuljettajavalintamme. Emme aio odotella Ron Dennisin (McLaren-pomo) tai Jenson Buttonin päätöksiä, Williams linjasi The Guardianin haastattelussa.

Button aloitti uransa Williamsilla ja olisi brittikuljettajana loistava markkinointikasvo britannialaistallille. Sen myöntää myös Williams.

– Se olisi hieno tarina, mutta hänen täytyy tehdä oikea valinta itsensä kannalta ja meidän täytyy tehdä oikea valinta tallimme kanntalta.

– Hän on hyvä kuljettaja ratin takana, mutta myös auton ulkopuolella, ja tarvitsemme sellaisen kuljettajan kuin hän on. Se ei silti tarkoita, että keskittyisimme pelkästään Jensoniin, Williams avasi.

Tietojen mukaan Williams haluaisi pitää kiinni toisesta kuljettajastaan Valtteri Bottaksesta, mutta Williams myöntää, että muitakin kuljettajia on toiveissa. Yksi niistä on Force Indian kuljettaja Sergio Perez. Lisää Bottaksen tilanteesta voit lukea tästä linkistä (uutinen).

– Sergio on tehnyt hienoa työtä tällä kaudella. Hän on fiksu kuljettaja, ja totta kai hän on myös yksi niistä kuljettajista, joita pidämme silmällä.

– Hän on hyvin hurmaava ja vakuuttava, joten mainostajien kannalta hän olisi vahva ehdokas mihin vain tiimiin, Williams jatkoi.

Lähde: The Guardian