© Kuva: Getty Images

Video: Belgian GP:n kyseenalaiset tilanteet Räikkösen ja Verstappenin silmin

Belgian GP nostatti suuren kohun Red Bullin 18-vuotiaan Max Verstappenin ajotyylistä. Hollantilaisnuorukainen piti Kimi Räikkösen takanaan kyseenalaisin keinoin.

Tapaus on jakanut mielipiteitä laajalti. Osa on nostanut hattua Verstappenin aggressiiviselle ajotyylille (lue uutinen), jolla ei kavereita etsitä, vaan voitetaan maailmanmestaruuksia tulevaisuudessa. Osa on taas pitänyt nuorukaisen ajotyyliä jopa hengenvaarallisena, kuten Jacques Villeneuve (lue uutinen).

Ainakin parivaljakko on noussut Formula ykkösten kovimmaksi puheenaiheeksi, eikä syyttä. Kaksintaistelu oli ehdottomasti yksi Belgian GP:n kohokohdista.

Katso tästä linkistä (Formula ykkösten virallinen nettisivu) video Räikkösen ja Verstappenin kamppailutilanteista molempien kuljettajien näkökulmasta. Kyseessä on sivuston ensimmäinen video järjestyksessä ylhäältä alaspäin.

Verstappen teki hyvin samanlaisen liikkeen myös Sergio Pereziä vastaan samassa kisassa. Kyseinen video on sivustolla kolmas järjestyksessä ylhäältä alaspäin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!