© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas synkkänä: ”Olemme pudonneet kehityksen kelkasta”

Valtteri Bottas myöntää, että Williams on pudonnut tällä kaudella kehityksen kelkasta.

Force India on jo tunkenut Williamsin iholle, kun taas Mercedes, Red Bull ja Ferrari ovat kaukana edellä.

– Emme ole olleet lainkaan tyytyväisiä kehitystyöhömme ja siihen, kuinka uudet osat ovat autossa toimineet. On selvää, että monet tiimit ovat onnistuneet kehitystyössään meitä paremmin. Ja juuri siksi Force Indiakin uhkaa jo meitä, Bottas sanoo Autosportille.

Kauden toiselle puoliskolle olisi löydyttävä jostakin lisäpotkua.

– Tämä on formula ykköstä, kilpailu on kovaa ja on hankalaa pysyä kärjessä. Loppukaudesta meidän on pakko saada autosta irti 100 %, emme ole onnistuneet maksimoimaan sen potentiaalia vielä tähän mennessä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!