© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas lähtee Belgiaan uusimaan toissa vuoden podiumiaan: ”Spa on lempiratojani”

Valtteri Bottas suuntaa Belgian GP:hen ja Span radalle toivoen, että se sopisi Williamsille yhtä hyvin viime vuosina.

Bottas ajoi Spassa palkintopallille vuonna 2014 ja toivoo samanlaista tulosta myös tulevana viikonloppuna. Samalla Bottas odottaa paluuta radalle, jota hän pitää yhtenä maailman parhaista. Bottas on saavuttanut aiemmin radalla paljon menestystä matkallaan kohti F1:siä mukaan lukien hänen osakilpailuvoittonsa GP3-sarjassa omalla mestaruuskaudellaan 2011.

– Tämä on ehdottomasti yksi lempi radoistani ja suurin syy siihen ovat todella nopeat mutkat, joita on nautinnollista ajaa, Bottas kommentoi.

– Normaalisti rata on ollut aika hyvä meille, mutta Belgiassa sää tuntuu aina olevan hyvin vaikeasti ennustettavissa viikonlopun aikana. Se on varmasti yksi maailman parhaista radoista, joten odotan todella pääseväni taas ajamaan sinne.

– Olimme Spassa podiumilla vuonna 2014, joten se on hyvä muisto. Olen myös menestynyt Belgiassa jonkin verran muissakin luokissa, kuten Formula Renaultissa, Formula 3:sissa ja GP3:sissa. Se on siis aina ollut minulle yksi parhaista radoista mennä, Bottas päättää itsevarmana.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!