© Kuva: Getty Images

Toto Wolff vertasi teinikuskeja – Max Verstappen sai osansa: ”Hän on vielä lapsi”

Mercedes-pomo Toto Wolffin mukaan Williamsin testikuljettaja Lance Stroll on seuraava kanadalainen F1-kuljettaja. Stroll, 17, on spekulaatioissa yhdistetty jo ensi kaudella Williams-tallin kisakuljettajaksi (lue uutinen).

Wolff pitää Strollia todella kypsänä ikäisekseen ja uskoo, että kanadalaisella on hieno F1-ura edessään.

– Kun puhut pojalle, joka on 17-vuotias, se tuntuu kuin puhuisit 35-vuotiaalle. Hänen kypsyytensä ja älykkyytensä vievät hänet vielä pitkälle, Wolff kehui motorsport.comin mukaan.

– En ole koskaan nähnyt tuollaista kypsyyttä 17-vuotiaalta. Esimerkiksi Max Verstappen, 18, käyttäytyy enemmän kuten teini-ikäinen. Autossa hän on erittäin hyvä, mutta kun olet vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, hän on vielä lapsi, Wolff vertasi.

Strollin isä toimii muotialalla ja hänen omaisuutensa on arviolta 1,8 miljardia euroa. Strollin uskotaan saavan ensimmäinen F1-tallipaikka isänsä sponsorirahoilla, mutta Wolffin mukaan hän ei ole vain sponsorikuljettaja.

– Lancella on isänsä tuoma varallisuus etuna, mutta huonona puolena siinä on se, ettei ihmiset näe kuinka hyvä kuljettaja hän on, Wolff sanoi.

– Hänestä tulee seuraava kanadalainen F1-kuski, ja sillä ei ole mitään tekemistä hänen isänsä varallisuuden kanssa, Wolff jatkoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!