© Kuva: Getty Images

Toro Rosson tallipäällikkö odottaa kuskiensa välien kiristyvän: ”Meille tulee vielä hankalaa loppukaudesta”

Toro Rosson tallipäällikkö Franz Tost odottaa, että hänen kuljettajiensa Carlos Sainzin ja Daniil Kvjatin välit tulevat kiristymään kauden lopulla.

Sainz on ollut toistaiseksi kaksikosta selvästi parempi, mutta Tost odottaa Kvjatin nousevan rinnalle, kunhan venäläinen saa itseluottamuksensa kuntoon.

– Heillä on nyt oikein hyvät välit. Mutta odottakaapa vain, kun tilanne MM-sarjassa tasoittuu heidän välillään. Silloin alkaa ihan uudenlainen peli, Tost sanoo Motorsport.comille.

– Mutta se on aika normaalia. Ei ole väliä, onko kyse Sainzista, Kvjatista vai Max Verstappenista. Nyt meillä on helppoa, kun Carlos on ollut selkeästi edellä. Mutta kun tilanne tasoittuu ja he joutuvat taistelemaan tiukemmin toisiaan vastaan, ehkä ottavat radalla kontaktiakin, silloin kaikki on toisin.

– Niin se vain aina menee. Voin toki kertoa heille, mitä he saavat tehdä ja mitä eivät. Mutta silti he tulevat ajamaan täysillä toisiaan vastaan, eikä sitä voi mikään muuttaa. Jotenkin uskon, että kauden toisesta puolikkaasta tulee meidän tiimillemme aika hankala juuri tästä syystä, Tost pohtii.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!