© Kuva: Getty Images

Talousvaikeuksista selvinnyt F1-tallipomo: ”Pelko oli kokoajan läsnä”

Sauber on kärsinyt läpi kauden pahoista talousvaikeuksista. Nyt kuitenkin talli sai vahvan uuden omistajan, Longbow Financen, joka myös on tallin mukaan vahvasti osana tallia, eikä vain taustalla olevana rahallisena tukijana.

Sauberin tallipäällikkö Monisha Kaltenborn myöntää, että takana on todella haastavat ajat.

– Pelko oli kokoajan läsnä, koska ikinä ei tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Sen takia koko operaatio oli niin vaikeaa, koska olimme kokoajan selviytymistilassa, Kaltenborn avasi gpupdate.netin haastattelussa.

Kaltenborn myöntää, että myös hänen henkilökohtaiset voimavarat olivat koetuksella vaikeimpina aikoina.

– Tämä on ollut todella raskasta. Minun on täytynyt motivoida ihmisiä, pitää henki hyvänä ja tehdä lukuisia muita asioita samalla. Olen todella kiitollinen uusille omistajillemme, jotka luottavat tähän hommaan ja antoivat meille mahdollisuuden.

Sauber-talli uskoi kaikesta huolimatta, että ratkaisu löytyisi ennen pitkää.

– Kaikesta negatiivisuudesta huolimatta, uskoimme, että löydämme uuden omistajan, joka uskoo tiimiin. Se on todella helpottavaa, kun sellainen löytyi, Kaltenborn kertoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!