© Kuva: Getty Images

Seuraava teinitähti tulossa F1:een: ”Loistava tulevaisuus edessään!”

19-vuotias ranskalainen Esteban Ocon saattaa olla jo piankin uusi F1-teinitähti.

Mercedeksen suojatti on lainassa Renaultilla testi- ja varakuljettajana. Hän on päässyt ajamaan perjantain harjoituksia. Jos Rio Haryanto ei saa rahoitustaan kuntoon, on Ocon menossa Manorille – se antaisi Mercedekselle oivan mahdollisuuden tarkastella kahta suojattiaan samassa tallissa, kun Manorin toisessa autossa istuu Pascal Wehrlein.

Mercedeksen pomo Toto Wolff kannustaa Renaultia antamaan Oconille kilpakuljettajan paikan ensi kaudeksi.

– Esteban on erittäin positiivinen ja mukava kaveri. Ja lisäksi erittäin älykäs. Hänen ajosuorituksensa ovat olleet loistavia. Esteban ajoi kaksi hienoa testipäivää Silverstonessa ja pystyi tismalleen samoihin aikoihin Kevin Magnussenin kanssa perjantain harjoituksissa. Hänellä on edessään hieno tulevaisuus, Wolff kehuu Canal Plussalla.

– Toivottavasti kollegani Renaultilla ymmärtävät tämän, muuten taidamme ottaa hänet takaisin Mercedekselle.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!