© Kuva: Getty Images

Saksan GP pysynee sittenkin F1-kalenterissa – Ecclestone ottamassa vallan!

F1-moguli Bernie Ecclestone on pääsemässä sopimukseen Saksan GP:n pitämisestä F1-kalenterissa jatkossakin.

2015 Saksassa ei ajettu lainkaan, mutta tälle kaudelle palattiin Hockenheimiin, kun toinen potentiaalinen rata, Nürburgring, ajautui talouskurimukseen. Ecclestone varoitteli jokin aika sitten, ettei jatko ole laisinkaan selvä.

Turun Sanomien mukaan nyt ollaan kuitenkin sorvaamassa viisivuotista sopimusta Hockenheimin kanssa. Tosin lehden tietojen mukaan sopimukseen sisältyy pari mielenkiintoista yksityiskohtaa: vuosimaksu kilpailun järjestämisestä putoaisi puoleen eli 11,5 miljoonaan euroon, mutta vastineeksi Ecclestone itse saisi kisan promoottorioikeudet lipputuloista alkaen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!