© Kuva: Getty Images

Saako tämä mies pian potkut F1-tiimistään: ”Olen ollut vihainen ja pakottanut asioita”

Daniil Kvjatille on jo jaettu mediassa potkuja moneen kertaan. Venäläiskuljettaja myöntää, ettei ole ollut helppoa.

Kvjat alennettiin Red Bullin ykköstiimistä Toro Rossolle, missä ajo ei ole sujunut: hän on hävinnyt joka kerta tallikaverilleen Carlos Sainz jr:lle, joka on tuonut Kvjatin ollessa hänen tallikaverinaan tiimiin 26 MM-pistettä, kun Kvjat on tuonut ainoastaan kaksi.

Kvjat myöntää, että paine on ollut liiankin kova.

– Kaiken kohinan keskellä olen ehkä yrittänyt todistaa itselleni hiukan liikaa asioita. En voi vaatia itseltäni liikoja. Silloin se aiheuttaa ainoastaan lisäjännitystä, mikä vaikuttaa negatiivisesti suorituksiin radalla.

– Olen ollut monesti vihainen ja yrittänyt pakottaa asioita radalla, mutta se ei vain toimi. On pakko rentoutua ja luottaa vaistoihinsa, Kvjat myönsi F1i.comille.

– Nyt menen vain autoon ja teen työni, enkä ajattele liikaa asioita. Ei ole mitään järkeä ylianalysoida kaikkia, mitä media heittelee. Yritän vain ajaa vaistojeni mukaan ja minusta olen onnistunut melko hyvin viime kisoissa.

– Jatkan samaan malliin myös tauon jälkeen ja uskon, että kauden jälkimmäinen puolikas tulee olemaan minulle paljon parempi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!