© Kuva: Getty Images

Renaultin tallipäällikkö: ”Jos Jumala ei lähetä meille isoa lahjaa, emme pysty tämän parempaan”

Renaultin tallipäällikkö Frederic Vasseur sanoo, että Renaultin kauden 2017 auto perustuu heidän vuoden 2015 autoonsa, ei tämän vuoden autoon. Samalla hän kertoo, että tämän kauden autoon ei enää tule muutoksia.

– Käytämme tosiaan suunnittelun pohjana vuoden 2015 versiota. Se oli suunniteltu Mercedeksen moottorin ympärille, joten onhan tässä paljon töitä. Mutta sanon silti, että 2017 on meille iso mahdollisuus.

– Onhan tässä valtava haaste ja iso työsarka juuri siksi, jonkun verran stressaakin. Mutta olemme kaikki valmiit tekemään niin paljon töitä kuin tämä vaatii, Vasseur sanoo F1i.comille.

Tämän vuoden osalta tallipäälliköllä on jo täysin kädet pystyssä.

– Keskitymme ensi vuoteen, joten yhdeksäs sija valmistajien sarjassa taitaa olla parasta, mihin meillä on mahdollisuus. Jos jumala ei lähetä meille jotakin isoa lahjaa, ei meillä ole mitään mahdollisuuksia tämän parempaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!