© Kuva: Getty Images

Renault etsimässä sittenkin uusia kuljettajia: ”Tarvitsemme vahvan johtajan”

Renaultin tallipäällikkö Frederic Vasseur kertoo, että tiimi on sittenkin hankkimassa ainakin yhden uuden kuljettajan. Vasseurin mukaan Renault kaipaa vahvaa johtajatyyppiä.

Jokainen voi itse päätellä, ovatko nykykuljettajat Jolyon Palmer ja Kevin Magnussen sellaisia johtajatyyppejä, jota Renault hakee. Siitäkin huolimatta, että tiimin leiristä kommentoitiin hiljattain, että molemmat kuljettajat saattavat jatkaa ensi kaudellakin.

– Kun katsotaan F-ykkösten menestystarinoita, menestys on aina rakennettu johtavan kuljettajan ympärille. Michael Schumacher ja Ferrari, Sebastian Vettel ja Red Bull, Lewis Hamilton ja Mercedes. Ja myös Fernando Alonso Renaultilla aikoinaan on tästä erittäin hyvä esimerkki, Vasseur sanoo F1:n virallisilla nettisivuilla.

– Kuljettaja on äärimmäisen tärkeä palanen. Ei vain ajosuoritusten vaan myös tiimin johtamisen näkökulmasta.

– Meillä on Renaultilla töissä noin tuhat ihmistä Viryssä ja Enstonessa, he tarvitsevat tunteellista johtamista – ja juuri se on johtavan kuljettajan rooli.

– Tarvitsemme ensi kaudeksi kuljettajan, joka on supermotivoitunut ja pystyy samalla supermotivoimaan kaikkia muita työntekijöitämme, Vasseur paalutti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.