© Kuva: Getty Images

Pirelli-pomon hurja ennuste F1-kaudesta 2017: ”Kuin vaihtaisimme GP2:sta F1:een!”

Pirellin urheilujohtaja Paul Hembery uskoo, että ensi kauden säännöt ja uudet autot aiheuttavat koko lajissa valtavan muutoksen.

– Leveämmät autot ja renkaat muuttavat lajia dramaattisesti. Suorituskyvyn puolella muutos tähän vuoteen tulee olemaan samaa luokkaa kuin vaihtaisi GP2-autosta F1-autoon, Hembery kertoo Autosprintille.

Hän uskoo myös, että kuljettajan rooli korostuu entistä enemmän.

– Usein juuri tällaiset uudistukset saavat paremmin esiin kuljettajien väliset taidot ja erot. Silti uskon, että jokainen kuljettaja tulee pitämään uudistuksista – ja siitä, että ajamisen haaste on ensi kaudella paljon isompi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!