© Kuva: Getty Images

Pettynyt Kimi Räikkönen: ”Se on niin yksinkertaista, valitettavasti”

Ferrarin pettymysten kausi sai jatkoa Saksan GP:ssä. Sebastian Vettel ajoi viidenneksi ja Kimi Räikkönen kuudenneksi. Ferrari jäi jälleen kerran selvästi Red Bullien ja Mercedesten taakse.

Valmistajien MM-sarjassa Red Bull ohitti Ferrarin, eikä tällä hetkellä ilmassa ole merkkejä siitä, että tahti välttämättä muuttuisi tulevissa kisoissa. Pettymys paistoi myös Räikkösen kommenteista.

– Me emme vain olleet tarpeeksi nopeita. Se on niin yksinkertaista, valitettavasti, Räikkönen kertoi Motorsportin mukaan.

Kesätauko tulee varmasti hyvään saumaan, sillä Ferrari-talli on ollut koko kauden median kynsissä. Talli on uskotellut, että suunta on oikea, mutta tulokset eivät ole vastanneet puheita. Sen myöntää myös suomalainen.

– Kaikki näkivät, mille sijoille ajoimme. Se on totta kai todella raskasta meille kaikille tallissa. Mutta asiat ovat nyt näin, ja meidän täytyy tehdä kovasti töitä ja kehittyä, Räikkönen sanoi.

Räikkösellä on hyvät muistot seuraavana ajettavasta Belgian GP:stä, mutta se ei tällä hetkellä Räikkösen odotuksia nosta. Räikkönen on ajanut voittoon neljästi Belgiassa. Räikköseltä kysyttiin, onko hän optimistisempi Belgiaan lähdettäessä.

– En oikeastaan. Tarkoitan, että se rata on erilainen kuin täällä, joten se voi olla erilaista, Räikkönen totesi rehellisesti.

Lähde: motorsport.com

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!