© Kuva: Getty Images

Nico Hülkenberg uskoo yhä pääsevänsä huipputiimiin: ”Kyse on vain ajoituksesta”

Force Indian Nico Hülkenberg haluaa nousta parempiin F1-tiimeihin. Hänellä on sopimus myös ensi kaudesta Force Indialle ja hän haluaa myös tallikaverinsa Sergio Perezin pysyvän siellä.

Myös Perezillä on sopimus ensi kaudeksi tiimin kanssa, mutta hän saattaa silti lähteä, koska takana olevat isot sponsorirahat ratkaisevat loppupeleissä asian.

– En tiedä yhtään, mitä ”Checo” aikoo tehdä. Olemme tulleet aika hyvin toimeen tallikavereina ja potkimme toisiamme hyvin eteenpäin. Ympäristö on hyvä, kilpailullinen ja kova, mutta positiivisella tavalla. Siksi toivonkin että hän jää tiimiin, Hülkenberg sanoi.

Saksalaista on pidetty lahjakkaana kuljettajana, mutta hän on jo 28-vuotias. Kovin usein hänen nimeään ei ole enää näkynyt kuljettajaspekulaatioissa isompiin talleihin.

– Totta kai haluaisin, mutta kyse on ajoituksesta. On oltava oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Niin ei vielä ole ollut. Moni on joutunut odottamaan tilaisuuttaan pitkään, siksi ei kannata luovuttaa.

– Olen kuitenkin vuosien varrella oppinut sen, että liikaa ei kannata pingottaa. Muut ihmiset tekevät päätöksiä, ja ne menevät joko sinua vastaan tai sinun eduksesi. On turha miettiä näitä asioita liikaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!